Over BRAIN FORCE

Organisaties schakelen BRAIN FORCE in wanneer zij behoefte hebben om met de inzet van ICT oplossingen de productiviteit van hun medewerkers te vergroten. 
BRAIN FORCE is een zakelijke ICT-dienstverlener, die organisaties ondersteunt bij het optimaliseren en flexibiliseren van hun ICT- en cloud-infrastructuren. Resultaten hiervan zijn minder complexiteit in de ICT omgeving, verlaging van de beheerskosten, productiviteitsverbeteringen door inzet van innovatieve technologieën, mobiel werken en gecontroleerde flexibiliteit voor gebruikers. 

Strategie en planning

Wij stellen samen met u een ICT roadmap op, om uw organisatie in staat te stellen een stap vooruit te maken met deze krachtige technologieën en een duidelijk ICT-groeipad op te stellen voor de bedrijfsdoelstellingen. Dit faciliteert uw ICT-veranderingen op drie gebieden: Strategisch vertalen wij bedrijfsdoelstellingen naar de mogelijkheden (en beperkingen) van ICT. Tactisch stellen wij ICT-projecten inhoudelijk en procedureel samen. Operationeel zorgen we voor een snelle en beheersbare implementatie.

Onderscheidend aan deze aanpak is de gebruikerscentrische benadering: de werksituatie van de gebruiker is het uitgangspunt van het onderzoek en de ontwerpkeuzen die daarop volgen. 

Onze kennis, kunde en ervaring is gebundeld in best practices: het BRAIN FORCE Infrastructure Framework. Dit raamwerk bevat alle documenten en scripts voor het ontwerp, de normering en de implementatie van technologieën. U weet van tevoren hoe de eindsituatie eruit komt te zien en kunt rekenen op een hoge kwaliteit en snelheid in migratieprojecten. Het BRAIN FORCE Infrastructure Framework is tevens uiterst geschikt als ijkpunt voor uw huidige ICT-omgeving, en om te bekijken waar verbeterpunten liggen.

BRAIN FORCE levert klanten, via haar detacheringtak BRAIN FORCE Staffing, extra ICT-capaciteit om piekvragen op te vangen. Uniek is dat achter elke ingehuurde ICT-professional een 3e lijns supportcentrum klaar staat.

Beheersoftware voor ICT-infrastructuur

BRAIN FORCE ontwikkelt eigen software, in aanvulling op bestaande technologie van marktpartijen. BRAIN FORCE Workspace Manager vereenvoudigt het beheer van gebruikersprofielen in (virtuele) desktopinfrastructuren. Op het gebied van applicatie life cycle management heeft BRAIN FORCE twee unieke oplossingen ontwikkeld; BRAIN FORCE Packaging Robot en Application Manager.

BRAIN FORCE is onderdeel van Cegeka Groep, een onafhankelijke ICT–dienstverlener opgericht in 1992. Cegeka heeft zijn hoofdkantoor in België en heeft vestigingen in België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Nederland, Luxemburg, Oostenrijk, Polen, Roemenië, Tsjechië en Slowakije. Cegeka heeft ongeveer 3.200 medewerkers en levert diensten aan klanten in heel Europa. Naast het optimaliseren en flexibiliseren van ICT- en cloud-infrastructuren zijn dit enterprise clouddiensten, applicatiediensten, agile coaching en outsourcingdiensten. Kijk voor meer informatie op www.cegeka.com.


image 400

Top Employer ICT Nederland 2014

BRAIN FORCE is gecertificeerd tot Top Employer ICT Nederland 2014. Dit exclusieve keurmerk wordt jaarlijks toegekend aan organisaties die zich - na onafhankelijk en objectief onderzoek - onderscheiden als koploper in HR management. BRAIN FORCE is een van de 13 ICT organisaties die dit jaar gecertificeerd zijn door het Top Employer Institute.

image 400 

De Top Employers certificering wordt toegekend aan organisaties die voldoen aan de allerhoogste eisen op het gebied van arbeidsvoorwaarden, volgens de criteria: primaire arbeidsvoorwaarden, secundaire arbeidsvoorwaarden,training en ontwikkeling, carrièremogelijkheden, cultuurmanagement en innovatie.

BRAIN FORCE scoort overall hoog op bovenstaande selectiecriteria. Nog beter scoort BRAIN FORCE op training en ontwikkeling en innovatie. De ontwikkeling van werknemers is bij BRAIN FORCE van groot belang, zowel voor certificering als de persoonlijke efficiency van werknemers. Innovatie is een strategisch speerpunt binnen BRAIN FORCE en dat is ook zichtbaar en terug te vinden in: innovatie in functioneren, vakkennis en formalisering van multifunctionele teams. Meer informatie over het Top Employers Institute en de gecertificeerde Top Employers: www.top-employers.com.

Wij bespreken graag uw specifieke situatie. Een telefoontje is voldoende: +31 88 560 7000 of mail naar info@brainforce.nl.