Packaging Robot: packaging en virtualisatie met de grootste efficiency

Packaging Robot zorgt er voor dat u met minder inspanning betere packages kunt maken. Onze jarenlange kennis en kunde is in de software verwerkt, zodat u het wiel niet opnieuw hoeft uit te vinden. Packaging Robot is geschikt voor alle bedrijven, die geregeld applicatiepackages genereren en biedt uitkomst aan elke IT-professional, die (virtuele) packages maakt. Ga aan de slag op en genereer eenvoudig Microsoft App-V, VMware ThinApp of MSI formaat. De workflow is gericht op de engineer en volledig aanpasbaar aan de dagelijkse werkzaamheden. Volautomatisch documenteert Packaging Robot installatiebeschrijvingen en applicatiedocumentatie. Packages werken samen met marktconforme distributiemechanismen en alle gangbare besturingssystemen.

Voordelen

Met Packaging Robot behaalt u de volgende voordelen:

  • Snel en ongecompliceerd virtualiseren: hoge productiviteit door automatisch repackagen voor App-V, ThinApp en MSI.
  • Gestroomlijnd packagen en virtualiseren: structuur, uniforme applicatiepackages en betrouwbare kwaliteit.
  • Beter communiceren: centrale informatieopslag en afstemming met procesdeelnemers.
  • Slimmer virtualiseren en packagen: packagen met weinig expertkennis, gebruiksgemak en automatische documentatie.

Toepassing

IT-professionals gebruiken Packaging Robot bij grootschalige repackagingtrajecten, werkplek- en migratieprojecten, vernieuwingen van de softwaredistributie en het inrichten van een packagestraat. Lees meer in het factsheet Packaging Robot.

Meer informatie of (online) demo?

Wilt u Packaging Robot kosteloos uitproberen of heeft u liever eerst een (online) demo? Een telefoontje is voldoende: +31 88 560 7000.